Real Madrid trainingspak paars

Real Madrid trainingspak paars

Real Madrid trainingspak paarsVergelijk hier de prijzen van het Real Madrid trainingspak paars 2016-2017. Tijdens de uitwedstrijden in de competitie en tijdens de persconferenties zal het Real Madrid trainingspak paars  gedragen worden.

Nu bestellen

Sterspelers zoals Benzema en Bale zullen dit mooie trainingspak met trots dragen. Het trainingspak is net zoals het Real Madrid uitshirt ook gemaakt in de mooie kleur paars. Een grote overeenkomst met het grijze trainingspak zijn de kleine kleur details. Op dit pak is ook het paarse accent te zien op de borst en in de kraag, dit keer in combinatie met de kleur zwart. Ook zijn de Real Madrid logo’s in de zelfde kleuren op het pak te zien. Wat dit pak onderscheidt van het zwarte trainingspak is de kwaliteit. Dit pak is gemaakt van een betere soort polyester en heeft een betere afwerking qua ritsen. Dit verschil is ook in de prijs te zien.

Vergelijk de prijzen
- Webshop Verzendkosten Prijs Bestellen
1 voetbalshop Gratis €109.95 Nu bestellen
2 Voetbaldirect Gratis €109.95 Nu bestellen
3 200x120_29-Unisportstore_logo Gratis €109.95 Nu bestellen

Real Madrid trainingspak paars kopen

Dit mooie Real Madrid trainingspak is verkrijgbaar bij diverse webshops die gespecialiseerd zijn in voetbalartikelen. Wij hebben hier een aantal verschillende aanbieders met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Op deze manier vind u binnen enkele seconden het goedkoopste Real Madrid trainingspak. Ook hebben wij met onze vergelijking rekening gehouden met de klantvriendelijkheid, levertijd en voorwaarden van de webshop.

 

 

Leave a Comment