View Post

Real Madrid Trainingspak Wit 2016-2017

Op zoek naar het Real Madrid Trainingspak Wit 2016-2017? Hier vind u dit unieke Real Madrid trainingspak voor de laagste prijs. Wij van Trainingspakken voetbalclubs vergelijken alle aanbieders van de Real Madrid trainingspakken op prijs en kwaliteit. Op deze manier betaald u nooit teveel. Het Real Madrid Trainingspak Wit 2016-2017 is het populairste trainingspak van Real Madrid op dit moment. …

View Post

Real Madrid trainingspak paars

Vergelijk hier de prijzen van het Real Madrid trainingspak paars 2016-2017. Tijdens de uitwedstrijden in de competitie en tijdens de persconferenties zal het Real Madrid trainingspak paars  gedragen worden. Sterspelers zoals Benzema en Bale zullen dit mooie trainingspak met trots dragen. Het trainingspak is net zoals het Real Madrid uitshirt ook gemaakt in de mooie kleur paars. Een grote overeenkomst …

Real Madrid trainingspakken kopen?

Real madrid shopBent u op zoek naar de voordeligste Real Madrid trainingspakken? Hier vind u een handig overzicht van de nieuwste en 100% originele Real Madrid trainingspakken. Wij hebben de verschillende trainingspakken met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Ook hebben wij de verschillende aanbieders en webshops met elkaar vergeleken. Zo kan jij binnen enkele seconde de voordeligste aanbieders vinden.

Real Madrid trainingspak ontwerpReal Madrid trainingspakken

Zoals bekend zijn de Real Madrid trainingspakken gemaakt door het sportmerk Adidas. Dit valt gelijk op door de witte stripes op het pak. Deze lopen vanaf de schouders door naar beneden tot aan de broekspijpen. Dit is het handelsmerk van Adidas en wordt ook gelijk herkend. De hoofdkleur van dit pak is de kleur zwart. Verder zijn er nog kleine accenten te vinden van de kleuren wit en roze. Deze accenten zijn te zien op de borst en zijn verwerkt in de leuke kraag van het jack. Dit Real Madrid trainingspak is verkrijgbaar in de maten S/L/XL/XXL. Ook is het mogelijk om dit trainingspak gratis te laten bedrukken met twee cijfers.

Real Madrid trainingspak details

Ook dit jaar zijn er weer enkele Real Madrid logo’s verwerkt in de trainingspakken. Zo is er op de rechterborst het logo te zien in het zwart en wit. Ook op de broekspijp is dit logo in de zelfde kleur te zien. Verder zijn natuurlijk de Adidas logo’s verwerkt in het pak. Ook de kwaliteit van dit trainingspak is erg goed. De ritsen zijn van goede kwaliteit en zullen dus, mits goed gebruikt, voor jaren mee gaan.

Real Madrid trainingspak kopen

De Real Madrid trainingspakken zijn bij een aantal webshops te bestellen. Wij hebben een prijsvergelijking gemaakt van de beste online voetbalshops. Zo kan u binnen enkele seconden de goedkoopste aanbieder vinden. Kies dus uw favoriete Real madrid trainingspak uit en bestel hem bij de voordeligste webshop.