Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

Fc Barcelona trainingspakken bestellen

De FC Barcelona trainingspakken zijn elk jaar weer een verrassing. Er wordt veel gevarieerd met verschillende FC Barcelona trainingspakkenkleuren. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel tinten geel, roze en rood voorbij zien komen. Zoals vaker van FC Barcelona verwacht wordt zijn er de komende jaren weer veel opvallende kleuren gebruikt voor de trainingspakken

Barcelona FC heeft een samenwerkingsverband met de kledingsponsor Nike, zij staan bekend om hun kwalitatief goede pakken en hun mooie design. Dit jaar zijn de FC Barcelona trainingspakken gemaakt in de kleuren fel rood en donkerblauw. Deze combinatie van kleuren maakt dit pak weer een opvallende verschijning, er zijn niet veel voetbalclubs met een dergelijke kleurencombinatie. Verder heeft die pak een redelijk hoge kraag en is de pasvorm slim-fit. Het trainingspakken die u hier ziet zijn 100% authentiek en wordt ook gedragen door de Barcelona sterren zoals Lionel Messi en Neymar.

FC Barcelona shirts kopen

Ook zijn er dit jaar weer nieuwe Barcelona shirts uitgekomen. Zoals we ieder jaar gewend zijn is ook dit jaar weer een opvallend Barcelona uit shirt uitgebracht. Dit shirt is gemaakt in de kleuren geel en rood, dit geeft een leuk effect. Het Barcelona thuisshirt is dit jaar niet veel veranderd. Het lijkt erg op het thuisshirt van voorgaande jaren. Het enige verschil in het shirt zijn de bredere kleurenbanen. Ook zijn er in de onderstaande webshop verschillende soorten fanwear te koop. Denk hierbij aan leuke trainingsjacks, trainingshirts en zelfs Fc Barcelona jassen! Bent u geïnteresseerd in deze fanwear? Klik dan hieronder op uw gewenste webshop en laat u doorverwijzen.
Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt met de goedkoopste webshops die dit Barca trainingspak aanbieden. U kunt hieronder uw keuze maken en verder gaan naar de voordeligste webshop in Barcelona fanwear.