Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

De Manchester United trainingspakken zijn ook dit jaar weer voorzien van een zeer fraai design. De kledingfabrikant Nike heeft ook dit jaar weer het Manchester United trainingspak ontworpen en gemaakt. Manchester United werkt al jaren samen met Nike en maken al jaren een van de meest populaire trainingspakken van Europa.

Ontwerp Manchester United trainingspakkenManchester United trainingspak 2016-2017 wit

De Manchester United trainingspakken zijn zo populair omdat ze zowel tijdens het sporten als gewoon casual gedragen kunnen worden. De pasvorm van dit pak is erg goed en is slimfit.
 Zoals je kunt zien op de afbeelding bestaat het trainingspak van dit jaar vooral uit de kleuren zwart en rood, dit zijn dezelfde kleuren als Manchester United gebruikt voor hun wedstrijdshirts. Het trainingsjack is zwart met een rode bovenkant en een hoge kraag, de trainingsbroek is volledig in de kleur zwart met een logo verwerkt in de zijkant.Het trainingspak dat u hier ziet is 100% origineel. Dat betekend dat de voetballers van Manchester zoals Zlatan Ibrahimovic en Wayne Rooney hier ook in trainen.

Manchester United trainingspakken kopen

Als jij de Manchester United trainingspakken wilt kopen voor de laagste prijs kunt u gebruik maken van onze handige prijsvergelijker. Wij hebben verschillende webshops voor u vergeleken en hebben de voordeligste webshops hieronder voor u vermeldt. Deze webshops verkopen ook andere team wear van Manchester United. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Wedstrijdshirts, jackets, jassen en accessoires.