Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

De Manchester City trainingspakken worden steeds populairder. Dit komt voornamelijk omdat Manchester City zich de laatste 5 jaar heeft opgewerkt tot een internationale topclub. Ook dit seizoen zijn er weer hoge verwachtingen met de nieuwe manager Pep Guardiola. Een kampioenschap en ver komen in de Champions league wordt geëist.

Ontwerp Manchester City trainingspakken

Ze trekken steeds meer topspelers aan die het imago van de club omhoog tillen. Daarom wordt er dus ook steeds Manchester City trainingspak thuismeer aandacht besteed aan de fan wear. De fan artikelen van city worden eerder jaar mooier en hipper. De kledingfabrikant waar manchester city mee samenwerkt is Nike. Dit jaar heeft city een thuis en een uit trainingspak. Het thuis trainingspak is gemaakt met de kleren zwart en blauw. De basis van het trainingspak is wit en de schouders zijn in het donkerblauw. Ook is het Nike en het manchester city logo in het jacket verwerkt. De manchester city trainingsbroek is dit jaar donkerblauw, bijpassend bij het jacket. Het uit trainingspak heeft als basiskleur het bekende babyblauwe city kleur. Deze kleur is gecombineerd met een donkerblauwe kleur, dit geeft een leuke combo.
Deze trainingspakken zijn 100 procent origineel en worden ook door de manchester city sterren gedragen voor de wedstrijden.

Manchester City trainingspakken kopen

Er zijn diverse aanbieders waar je een Manchester City trainingspak kunt kopen. Wij hebben de beste webshops met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Ook hebben wij rekening gehouden met de levertijd en de klantvriendelijkheid van de verschillende webshops. Als u een Manchester City trainingspak wilt kopen bent u hier aan het juiste adres.