Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

Ook dit jaar zijn er weer een nieuwe Galatasaray trainingspakken uitgekomen. Galatasaray werkt samen met de kledingfabrikant Nike en brengen elk jaar een thuis en een uit trainingspak uit. De trainingspakken die u hier ziet zijn 100 procent authentiek en worden ook gedragen door de bekende Galatasaray spelers zoals Wesley Sneijder en Lukas Podolski voor de officiële wedstrijden. Denk hierbij aan wedstrijden in de Turkse competitie maar ook in de Europese wedstrijden.

Ontwerp Galatasaray trainingspakkenGalatasaray trainingspak 2016-2017

De Galatasaray trainingspakken zijn er weer in de bekende kleuren rood, zwart en oranje. Zoals u kunt zien is het trainingsjack in de basiskleur rood en heeft is het zwart rond de schouders, dit geeft een mooi effect. De Galatasaray trainingsbroek is in zijn geheel zwart. Ook is het Galatasaray logo en het Nike logo in het trainingspak verwerkt. Het uit trainingspak is dit jaar in een geheel nieuwe kleur, namelijk paars met zwart. Deze kleuren worden niet vaak gebruikt in voetbal trainingspakken en maakt dit pak dus erg uniek. De kleurindeling van het uit trainingspak is het zelfde als de thuisvariant.Ook zijn er dit jaar weer verschillende fan wear artikelen beschikbaar voor de fans. Zo is er bijvoorbeeld een trendy winterjas te bestellen. Deze winterjas wordt ook gedragen door de coaches en de wisselspelers in de dug-out. Ook zijn er diverse trainingsjacks te bestellen in de onderstaande webshops. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Bijvoorbeeld in het zwart en geel.

Galatasaray trainingspakken kopen

Heeft u interesse in een van deze Galatasaray Trainingspakken of wilt u een ander Galatasaray product bestellen? Wij hebben hieronder de 3 goedkoopste webshops vermeldt die dit aanbieden. Wij hebben de verschillende aanbieders van fanwear met elkaar vergeleken qua prijs en kwaliteit. Op deze manier betaald u nooit teveel en heeft u uw producten zo snel mogelijk in huis! Maak uw keuze en u word doorverwezen naar de webshop.