Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

De Nederlands elftal trainingspakken voor de komende jaren zijn weer gepresenteerd. Zoals gebruikelijk zijn de trainingspakken qua ontwerp gelijk aan de wedstrijdshirts van het Nederlands elftal. In deze trainingspakken zullen de Oranje spelers tijdens hun warming up en hun trainingen dit pak dragen. Ook zal dit trainingspak te zien zijn tijdens het oplopen voor de wedstrijd.

Ontwerp Nederlands elftal trainingspakkenNederlands elftal trainingspakken

Het presentatiepak ziet er goed uit met een mooie kleurencombinatie. Er is gebruikt gemaakt van 3 basiskleuren. Namelijk: Oranje, wit en blauw. Het trainingsjack is in de basis wit met oranje schouders. De trainingsbroek is geheel in de kleur blauw. Ook is zoals op alle teamkleding van oranje de leeuw verwerkt op de borst. De leeuw is afgebeeld in de kleur oranje. Verder is het logo van Nike verwerkt in het tenue. Nike is de officiële kledingsponsor van het Nederlands elftal. Zij maken en ontwerpen al jaren het Nederlands elftal tenue. De pasvorm van het pak is hierdoor ook erg goed.

Details Nederlands elftal trainingspakken

Zoals je kunt zien op de afbeelding valt vooral de Oranje leeuw op aan het pak. Dit is een erg mooi detail. Dit trainingspak is ook voorzien van een zogenoemde ” Dri-FIT” technologie. Dit houd in dat tijdens het sporten of dragen van het pak, de overbodige lichaamsvocht goed wordt afgevoerd. Op deze manier blijf je het trainingspak comfortabel dragen. Een ander leuk detail is dat dit trainingspak 100% gemaakt is van gerecycled materiaal. Dit materiaal komt vooral van pet-flessen vandaan. Hierdoor is het trainingspak ook nog eens goed voor het milieu. Het stof van het pak bestaat uit 100% polyester.

Nederlands elftal trainingspakken kopen

Wil jij graag het Nederlands elftal trainingspak kopen? Er zijn verschillende webshops die dit trainingspak verkopen. Wij hebben de verschillende webshops die de Nederlands elftal trainingspakken aanbieden beoordeeld op prijs en kwaliteit. Wij hebben hier een handig overzicht van gemaakt per trainingspak. Zo kan u precies zien waar de pakken het voordeligst zijn en waar u deze dus het beste kan bestellen.