Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

De Italie trainingspakken waarin de Italianen komend WK gaan voetballen is sinds kort gepresenteerd. De Italiaanse voetbalbond heeft al jaren een contract met de kledingsponsor Puma. Dit merk is ook wel bekend van het Feyenoord trainingspak. Het Italië trainingspak zal gedragen worden voor de officiële wedstrijden maar ook tijdens de persconferenties. Je zal dit trainingspak dus vaak gedragen zien worden door de sterren Graziano Pelle en Gianluigi Buffon.

Ontwerp Italië trainingspakkenItalie trainingpak 2016_2018

Zoals we al eerder zeiden is het presentatie trainingspak ontworpen door Puma. Niet veel clubs en landen hebben een samenwerking met Puma. Daarom zie je dat dit trainingspak een compleet ander ontwerp heeft dan de meeste voetbal trainingspakken. Zoals je kunt zien bestaat het trainingspak uit 2 hoofdkleuren, blauw en donkerblauw. Dit zijn dezelfde kleuren blauw als de Italië wedstrijdshirts. Een ander leuk kenmerk van dit pak zijn de mooie witte scheidingslijnen tussen de kleuren. Dit geeft een leuk en opvallend effect. Verder is natuurlijk het bekende Italië logo en het Puma logo verwerkt op de borst van het jacket. Het Italië trainingspak is voorzien van een aantal stevige ritsen. Deze zijn slijtvast en zullen dus jaren meegaan.

Details Italië trainingspak

Italianen staan bekend om hun stijlvolle kleding en dat kan je ook van dit trainingspak verwachten. De pasvorm is uitstekend en past goed op het lichaam aan. Het pak zorgt voor een goede afvoer van lichaamsvocht. Hierdoor blijft het comfort in dit pak optimaal. De mouwen en de broekspijpen sluiten goed af door middel van een elastiek. Dit geeft een leuk effect en houd je ook nog eens goed warm.
Italië trainingspak kopen

Italie Trainingspakken kopen

De Italie trainingspakken zijn op niet zo heel veel plekken te bestellen. Het is daarom een exclusief product en zal je niet zoveel tegenkomen. Als jij een uniek trainingspak wil is dit er een om te bestellen! Wij hebben de verschillende aanbieders en webshops met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Wij hebben hier een handig overzicht van gemaakt zodat jij heel snel kunt zien waar je de Italie trainingspakken het beste en voordeligste kan kopen.