Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

Hier vind u de Ajax trainingspakken van het seizoen 2016-2017. Ook hebben wij een selectie gemaakt uit de beste en mooiste teamwear van Ajax. Onderaan de pagina ziet u bij welke webshop u deze artikelen kunt bestellen, wij hebben hierbij een keuze gemaakt uit de goedkoopste en beste webshop.

Ontwerp Ajax trainingspakken

Zoals je kunt zien zijn de Ajax trainingspakken ook dit jaar weer erg mooi geworden. Ten opzichte van vorig jaar zijn Ajax trainingspaker weer aardig wat veranderingen in het trainingspak gekomen. De kledingsponsor Adidas heeft deze trainingspakken ontworpen. Er zijn dit jaar 2 soorten. Het eerste trainingspak is de witte variant, dit is het uit trainingspak. Zoals je kunt zien is het trainingspak in de basis wit met paars/rode accenten, bijvoorbeeld de Adidas strepen en het logo.Dit zijn de originele trainingspakken die de spelers zelf ook dragen tijdens uitwedstrijden.
Het Ajax trainingspak thuis 2013-2014 is het populairst van de 2. Dit trainingspak is grotendeels blauw met gouden accenten, ook ziet u een rode streep over de borst heen lopen. Het trainingspak is van goede kwaliteit en erg comfortabel.
Deze trainingspakken zijn bij de onderstaande webshops te verkrijgen, wij hebben een selectie gemaakt van de goedkoopste en beste webshops.