Nothing to Show Right Now

It appears whatever you were looking for is no longer here or perhaps wasn't here to begin with. You might want to try starting over from the homepage to see if you can find what you're after from there.

De Bayern Munchen trainingspakken van dit seizoen zijn weer volop te verkrijgen bij verschillende webshops. Sterren als Arjen Robben en Franck Ribery zullen deze trainingspakken gaan dragen bij alle thuis en uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. Ook zullen deze Bayern Munchen trainingspakken gedragen worden voor de persconferenties en besprekingen voor de Champions league wedstrijden. Het trainingspak is weer ontworpen door de kledingsponsor Adidas.

Ontwerp Bayern Munchen trainingspakken 2016-2017

Het ontwerp van dit jaar verschilt niet zo heel veel van het ontwerp van vorig jaar. Zoals vaak is de bekende rode Bayern Munchen trainingspak 2016-2017kleur duidelijk aanwezig op het trainingspak. Deze rode kleur is de hoofdkleur in het pak. Wat een duidelijk verschil met vorig jaar is, is het gebruik van de kleur blauw. Net als het Ac Milan trainingspak is deze kleur blauw te zien op de dwarse strepen op de borst. Deze strepen zijn blauw en wit. Dit geeft een mooi effect in combinatie met de rode basiskleur. Ook zijn dit jaar weer duidelijk de Bayern Munchen logo’s te zien op het trainingspak. Net als vorig jaar staan ze afgebeeld op de rechterborst en de linkerzijde van de trainingsbroek. Bayern Munchen heeft bijna als enige club uit Europa 4 sterren boven het logo staan. Dit betekend dat Bayern al meer dan 20 keer de landstitel heeft veroverd. In Duitsland is het gebruikelijk om na 5 landstitels een (extra) ster boven het logo te plaatsen. In Nederland is dit na 10 kampioenschappen, kijk maar naar het Ajax trainingspak.

Details Bayern Munchen trainingspakken 2016-2017

De Bayern Munchen trainingspakken hebben weer veel gave details. Zo hebben de trainingspakken dit jaar een wat hogere kraag dan voorgaande jaren. Dit is erg goed voor het draagcomfort van het pak. Ook zijn de trainingspakken voorzien van een goede vochtafvoer zodat je altijd optimaal fris blijft. Verder zijn zoals gebruikelijk bij Adidas trainingspakken de bekende Adidas stripes te zien over heel de zijkant van van het Bayern Munchen trainingspak 2014.

Bayern Munchen trainingspak 2016-2017 kopen

De Bayern munchen trainingspakken zijn weer vanaf half augustus te bestellen. De webshops die deze trainingspakken voor de voordeligste prijs aanbieden hebben wij met elkaar vergeleken. Bij deze webshops kan je de Bayern trainingspakken gelijk al met een leuke korting bestellen. Wil jij het Bayern Munchen trainingspak 2016-2017 kopen?